Zoeken naar vakantie

Object
Land
kies

Gebieden
kies
Selecteer het land
Steden
kies
Selecteer een gebied
Aankomst Vetrek
Accommodatie
kies
Voorwaarden
kies


Aantal personen
0
Prijs per persoon

Hoe gaat U bestellen een accommodatie ?

Reserveren is heel eenvoudig.

U kunt kiezen uit verschillende manieren. Als U een idee heeft welke deel van Kroatië of stad dat U wilt bezoeken, kunt U gebruik maken van de zoekfilters in de rechterbovenhoek van het pagina, of bekijk alle gewenste faciliteiten in het gebied (over de top menu).

Wanneer U kiest voor een van onze objecten en U doen klikken op de details van de faciliteit, wordt een rijke fotogalerij en volgen bladwijzers met een gedetailleerde beschrijving met alle accommodaties die U kunt huren.

Voor elke accommodatie kunt U kijken naar meer gedetailleerde beschrijving :

  • Bladwijzer naam van accommodatie
  • Bladwijzer U vindt de prijs
  • Bladwijzer beschikbare data-bestellen
  • Bladwijzer fotogalerij

In details van accommodatie zullen U zeer gemakkelijk vinden bladwijzer met prijzen, vrij of bezet termijn en U kunt direct reserveren accommodaties. Op deze manier kiest U alle benodigde accommodaties.
Voor afronden van U bestelling drukt u op de rode knop in de rechterbovenhoek van de pagina "Alle gekozen objecten ". Bestelling afronden hier.

Als van ons aanbod kunt U niet orienteren of kiezen of U nog vragen heeft aarzelt U niet om ons te contacteren. We bespreken met U over U eisen en wij helpen U te vindn een geschikte locatie voor Uw vakantie.Top
bestemmingen
Last
minute
Nieuwe
artikelen
Actieve
vakantie