Zoeken naar vakantie

Object
Land
kies

Gebieden
kies
Selecteer het land
Steden
kies
Selecteer een gebied
Aankomst Vetrek
Accommodatie
kies
Voorwaarden
kies


Aantal personen
0
Prijs per persoon

Resorts

<<<[ 1 ]234567>>>

Umag

Umag is een Kroatische havenstad aan de noordwestelijke Istrië en heeft ongeveer 5 duizend inwoners.
Het oude gedeelte van Umag ligt op een klein schiereiland tussen twee baaien, in het noordelijke deel bevindt zich de haven met een jachthaven. Het nieuwe deel van Umag is gegroeid op het aangrenzende vasteland in beide richtingen.
Wij kunnen U een breed assortiment van accommodatie als hotelcomplexen, kampen en privé accommodatie aanbieden.
Individuele toeristencentra bieden een rijk en druk sociaal leven (Punta en Stella Maris). Umag is bekend om het zeewater behandelcentrum .
Stranden in Umag zijn natuurlijke kiezel -en rotsachtig daarnaast zijn er ook kunstmatige baaien. Alle stranden hebben een Blauwe vlag (de beste stranden van Europa) als Savudrija, Kanegra, Polynesiër, Kataro, Punta Laguna-Stella Maris en anderen.
Umag is ook beroemd om het tennissen en in juli vindt hier een internationaal tennis toernooi Kroatië Open ATP plaats. We vinden hier meer dan 60 tennisbanen.
Voor de liefhebbers van een actieve vakantie is het ook mogelijk om zeilen te bedienen, windsurfen, duiken, onderwater vissen, waterskiën.
In de zomer zijn zomer festiviteiten met een proeverij van lokale specialiteiten. Er is een brede selectie van avondentertainment zoals disco's, nachtclubs, concerten.
Excursies naar: Savudrija, Novigrad, Venetië


Porec

De toeristische bestemming van Istrië is de stad Porec met ca. 8000 inwoners. De stad heeft vele toeristische attracties, de meest waardevolle zijn Euphrasian basiliek van het 6e eeuw, geregistreerd bij UNESCO.
De stad heeft een breed assortiment van particuliere accommodaties en hotels. De stranden zijn kiezelstranden en rotsachtige en hebben een blauwe vlag(het beste stranden van Europa). De stad heeft een rijk aanbod aan sportactiviteiten zoals windsurfen, zeilen, tennis, fietsen en anderen.
In de omgeving van Porec zijn zeer veel hotels van de plaats Lanterna tot Bijela Uvala. De meeste zijn uitgerust met een zwembad en veel attracties voor kinderen. De verbinding tussen de plaatsen zijn goed. Er rijdt een kleine toeristische trein.
In de zomer zijn hier festivals, concerten, dansavonden met live muziek en nog veel meer. De grootste discotheek in de stad Porec is Byblos in Zelena Laguna of Aquarium in het centrum. De stad Porec is zeer geschikt voor alle leeftijden.


Rovinj

De stad en de haven van Rovinj ligt 36 km ten noordwesten van Pula en heeft ca. 13.000 inwoners en is een van de meest populaire vakantieoord van Istrie.
Door de oude uitstraling van de stad is dit een van de meest pittoreske steden in Kroatië. Het beschikt over een rijke subtropische vegetatie. Landbouw is gericht op wijnbouw, de bekendste hiervan is Malvasia.
Wij kunnen u een heleboel historische monumenten aanbieden zoals St. Euphemia's Kerk uit de 18e eeuw, hebt barokke stadhuis klokkentoren uit de 17e eeuw, Romaanse kapel van de Heilige Drie-eenheid uit de 13e eeuw, en nog veel meer. De stranden zijn kunstmatig aangelegd grind, beton en rotsachtig en worden dan ook beloond met een blauwe vlag(het beste stranden van Europa).
Er zijn prachtige dennenbossen naar de stranden.
Er zijn een heleboel hotelcomplexen met accommodatie en een rijk aanbod aan sportieve activiteiten. De weersomstandigheden zijn hier uitstekende om te windsurfen, onderwater vissen, zeilen, duiken, waterskiën, fietsen, en anderen.
In de zomer zijn er geregeld vissen festivals, concerten, dansavonden met live muziek en er is een rijk aanbod aan disco's en nachtclubs.


Pula

Stad Pula is gelegen in het zuiden van het schiereiland Istrië en heeft ongeveer 62.000 inwoners. Het is ook de grootste stad van Istrië. Heeft een eigen haven en luchthaven.
Wij kunnen u een heleboel culturele monumenten uit de Romeinse tijd aanbieden. Amfitheater uit Pula is de tweede grootste en belangrijkste in de wereld.
De stad is een populaire toeristische bestemming. In de omgeving van Pula is Brioni, ooit Tito's zomerresidentie, die is nog steeds een van de meest bezochte nationale parken.
Deze bestemming is geschikt voor jongeren, die daar heen kunnen gaan voor entertainment, maar ook voor ouderen of gezinnen met kinderen.
Stranden in de omgeving zijn zowel kiezel- en rotsachtig. Er zijn veel hotelcomplexen met een rijk programma en attracties voor kinderen.


Premantura

Dorpje met ca. 250 inwoners ligt 12 km ten zuidoosten van Pula. Hier ligt het schitterend schiereiland Kamenjak. Het is het mooist schiereiland van Istrie. Stranden in de omgeving zijn zowel kleinere kiezelstranden en rotsachtige en grof zand.
Door dat is het zeer mooi hier, elke dag komen hier ongeveer 12.000 toeristen om te zwemmen. Kamenjak schiereiland biedt uitstekende voorwaarden voor sport, in het bijzonder windsurfen, duiken en vissen. Hier zijn ook fietspaden naar Medulin - Ratio - Mali Lošinj - Banjole - Premantura. De plaats is ideaal voor een ontspannen of actieve vakantie. Voor nacht leven is vlakbij Medulin, Pula.


Medulin

Landbouw-en vissersdorp op 10 km van de stad Pula ligt in zuidelijke deel van Istrië in Medulin baai. Dorpje heeft ongeveer 2.000 inwoners en is een populaire toeristische bestemming. De stranden zijn rotsachtig en kiezelstranden. Op schiereiland Kašteja zijn zandstranden.
Er is een breed aanbod in verschillende sporten met onder andere; surfen, sportvissen, duiken, zeilen. Hier zijn opgerichte voetbalvelden, atletiekbaan, fietspaden (Medulin - Pomer – Pjescana uvala - Banjole - Premantura).
In de zomer zijn hier zomer festivals en proeverij van Istrische specialiteiten, wijn en prosciutto. ’s Avond is hier een breed aan entertainment zoals discotheken, nachtclubs en concerten.
Het dorp is geschikt voor families met jonge kinderen.


<<<[ 1 ]234567>>>
Top
bestemmingen
Last
minute
Nieuwe
artikelen
Actieve
vakantie