Zoeken naar vakantie

Object
Land
kies

Gebieden
kies
Selecteer het land
Steden
kies
Selecteer een gebied
Aankomst Vetrek
Accommodatie
kies
Voorwaarden
kies


Aantal personen
0
Prijs per persoon


Welkom bij onze website reisbureau Active Holiday

Onze online reisbureau is gespecialiseerd sinds 2005 in privé accommodatie in Kroatië. Wij bieden appartementen, villa's, pensions, hotels en ressorts langs de kust van Kroatië.
Wij bieden ook een plek waar U kunt een actieve vakantie door te brengen - duiken, windsurfen, zeilen, fietsen, paardrijden, vissen en anderen.

In het toerisme wij hebben vele jaren ervaring die ons helpt ervoor te zorgen dat onze cliënten ideaal kan genieten van vakantie in de loop van hel jaar. Alle objecten zijn persoonlijk bezocht door ons reisbureau, wij zullen U helpen kiezen van een geschikte vakantie voor het hele gezin. Wij werken rechtstreeks samen met de Kroatische eigenaars. Ons internet reisbureau werken mestal online en U kunt vinden een groot aanbod op onze website met inclusief rijke fotogalerij,prijzen en nuttige informatie.
Uw vakantie in Kroatië kunt U kiezen vanuit Uw eigen huis. Alle documenten voor de geselecteerde vakantie wij sturen U met E-mail.

Het nieuws is dat we ons voorbereiden:

    Cliënten kunnen makkelijk betalen met een creditcard. Voortdurend wij toegevoegd aan onze lijst nieuwe bestemmingen, wij zou uit te breiden met bekende Bol, Rabac, Brela …..etc. Onze website wordt vertaald in drie wereld talen.

    Houd er rekening mee dat cliënten uit Slowakije en anderen landen kunnen nu een borg betalen voor de accommodatie in euro's.Top
bestemmingen
Last
minute
Nieuwe
artikelen
Actieve
vakantie