Zoeken naar vakantie

Object
Land
kies

Gebieden
kies
Selecteer het land
Steden
kies
Selecteer een gebied
Aankomst Vetrek
Accommodatie
kies
Voorwaarden
kies


Aantal personen
0
Prijs per persoon

Algemene Voorwaarden

Reisbureau ACTIVE HOLIDAY

Suzana Zoran, BA

kvk : 758 07 238 BTW: CZ8157129915

1.Inleidende bepalingen

Algemene voorwaarden reisbureau Active Holiday , Suzana Zoran (Reisbureau) zijn geldig voor alle reizigers en andere diensten aangeboden door reisbureau Actieve Holiday, Suzana Zoran, Rooseveltova 11, 602 00 Brno, Tsjechië.

2.Deelnemende contract

Algemene Voorwaarden regelen de relatie en de juridische relatie tussen het reisbureau Active Holiday - Suzana Zoran, kvk: 758 07 238, als de aanbieder van toeristische diensten en personen of organisaties (de cliënt) als de gebruikers van deze diensten.

Contractuele relatie tussen het Reisbureau en de cliënt optreedt na het versturen van de reserveringsaanvraag en de betaling van de reservering.

3.Reservering

1)Reservering van de cliënt kan elektronisch worden gedaan (zie formulier die worden aangeboden bij elke gewenste faciliteit), per telefoon of per e-mail. Telefonische bestellingen moeten worden bevestig schriftelijk,bij voorkeur per e-mail.

2). Na ontvangst van boeken van een van de bovenstaande manieren, zal de cliënt worden contacteren binnen 24 uur van ons hoofdkantoor en het zal worden definitief bevestigd boeking. Dit voorwaarden treedt in werking van kracht met inclusief annuleringsvoorwaarden. Na sturen reservatie de cliënt bevestigt dat is akkoord met algemene voorwaarden voor accommodatie en aanvaardt ze als geheel. Hieruit volgt dat zijn het bepaalde Algemene Voorwaarden wettelijke wordt verplicht voor zowel de cliënt als het reisbureau. Tijdens de uitvoering van de reservering, de cliënt is verplicht geven alle informatie die zijn nodig voor de uitvoering van de reservering.

Indien de cliënt wordt niet gecontacteerd per telefoon of per e-mail door ons, reservering is waarschijnlijk niet correct verzonden, dus de cliënt moet weer contact opnemen met ons per telefoon of per e-mail.

3) Indien boeking is bevestigd door de cliënt, zal de reservering worden verzonden naar de eigenaar van de accommodatie te controleren. Na bevestiging van de boeking van de eigenaar van accommodatie, zal worden verzonden naar de cliënt-applicatie bindend en perform factuur via e-mail of per post. In het geval van bezette capaciteit,voor de cliënt wordt aangeboden andere alternatieve accommodatie die zijn meest geschikt voor hem.

4.Prijs, Betaling condities

1)Na bevestiging van de reservering van eigenaar van accommodatie of reisbureau, zal de cliënt snel worden informeren hoe hij de betaling moet doen - verzonden per e-mail. De borg wordt per accommodatie individueel, maar varieert van 20 tot 60% als de bindende bevestiging van deze diensten. De borg bedrag is vermeld voor elk accommodatie afzonderlijk.

2)Na het verzenden van de perform factuur betaling moet worden verricht binnen 48 uur. Betaling word gedaan via overschrijving per bank, storting op onze rekening of contant op afspraak op ons reisbureau.

3)Het resterende bedrag betaalt de cliënt bij aankomst in euro, rechtstreeks aan de eigenaar van accommodatie of bij een filiaal van reisbureau. De cliënt is verplicht te betalen bij aankomst op accommodatie.

4)Voor sommige accommodatie moet het totale bedrag worden betaald in de Tsjechische Republiek. Deze faciliteiten altijd worden vermeld op onze website, dat is 100% betaling voor vertrek. Bij deze reden moet de betaling worden gedaan 45 dagen voor je aankomst. In het geval dat de cliënt aanvragen toeristische diensten in een periode korter dan 45 dagen voor aankomst, het totale bedrag van de factuur moet worden betaald in een keer .

5) Voor speciale aanbiedingen eerste minuut en de laatste minuut ,de korting zal worden afgetrokken van facturen. Individuele soorten kortingen kunnen niet worden gecombineerd! Verblijf in het hoogseizoen (juli, augustus) moeten worden besteld ten minste 7 dagen voor.

5.Diensten

1) De lijst van gereserveerde diensten zullen worden vermeld op de factuur die de cliënt krijgt.

2) Als er een verandering ten opzichte van de cliënt komt, moet de cliënt onmiddellijk informeren ons reisbureau. Elke latere wijziging na het uitgeven van de factuur wordt door de cliënt betaald 25 euro

3) Elke wijziging van de oorspronkelijke reservering dient schriftelijk te gebeuren.

6. Bevestiging van reservering - Voucher

1) Bevestiging van reservering- Voucher, de cliënt ontvangt na het betalen van het voorschot- factuur binnen 7 dagen na de ontvangst van de betaling.

2) Ondertussen krijgt de cliënt een bevestiging van de betaalde borg . Voucher van betaalde borg worden verzonden naar de cliënt binnen 7 dagen vanaf de datum waarop de betaling is ontvangen op onze rekening.

3) Als de cliënt besteld accommodaties op het laatste moment voor zijn vertrek -Voucher zal worden verzonden direct naar cliënt na de ontvangst van de betaling.

4) Bevestiging van reservering - voucher is een document dat de cliënt presenteert bij verblijfplaats aan de eigenaar van accommodaties of partner reisbureau. In de voucher is vermeld telefoonnummer van de eigenaar en het adres waar de cliënt moet komen. Daar zijn precieze informatie, waaronder informatie over reserveringen en betaling door de cliënt ter plaatse. Zonder de voucher eigenaar van accommodatie kan weigeren bij de cliënt verblijf en daarom moet de cliënt onmiddellijk contacteren ons reisbureau.

7.Toeristen tax

Toeristen tax is meestal niet inbegrepen in de prijs en moet worden betaald rechtstreeks op de plaats van verblijf. Prijs voor toeristen tax is ongeveer 1 Euro / persoon / dag. In het geval dat is inbegrepen in de prijs, zal dit item worden ingevoerd bij accommodaties op onze website of op de voucher, die de cliënt krijgt van ons.

8. Vervoer

Vervoer naar bestemming de cliënt moet zelf doen. Tijdens het vervoer naar bestemming, reisbureau heeft geen enkele verantwoordelijkheid.

9. Verzekering

In de prijs is niet inbegrepen verzekering. Dat moet de cliënt zelf doen .

10. Verplichtingen reisbureau

1) Ons reisbureau is verplicht bestelde diensten uitvoeren volledig en kwalitatief zoals is gepresenteerd op onze website.

2) Op tijd informeert wij de cliënt als komt veranderingen na de betaling. Dit is vooral van onvoorspelbare veranderingen, zoals: natuurrampen, branden, ernstige gezondheidsproblemen en persoonlijke problemen van de eigenaar accommodatie. In dit geval zal de cliënt worden aangeboden alternatieve accommodatie. Indien de cliënt alternatieve accommodatie niet accepteren, worden voor hem terugbetaald voorschot of het totale bedrag volledig.

3) Prijzen, die zijn genoteerd op het menu zijn actueel en geldig. In het geval van prijswijziging van de eigenaar van accommodatie, zal de cliënt onmiddellijk op de hoogte gebracht . Als een verandering optreedt na betaling van cliënt, is deze verandering niet van toepassing voor de cliënt, omdat is reservering gemaakt op voorbehoud op de eerdere prijs, waarmee eerder is de cliënt reeds al overeengekomen door het sturen van een reservering en het betalen van facturen.

11. Verplichtingen van de cliënt

Tenzij anders is vermeld, het begin van verblijf is altijd afgesproken na 14.00 uur en vertrek uit accommodatie is altijd afgesproken voor 10.00 uur. De cliënt moet accepteren deze voorwaarden van aankomst en vertrek. De cliënt is verplicht meteen laten zien eigenaar van accommodatie voucher de eerste dag en meteen bijbetalen rest van afgesproken bedrag voor zijn verblijf. De cliënt is verplicht meteen bij aankomst op accommodatie, aangeven aan reisbureau als iets is niet goed of heeft een probleem.

12. Annulering door de cliënt

In het geval van annulering van boeking, de annuleringsvoorwaarden zijn als volgt: 40 euro is de cliënt verplicht annuleringskosten te betalen voor de kosten in verband met de verwerking van reserveringen.

In het geval van annulering na betaling, de annuleringsvoorwaarden zijn als volgt: Na betaling van perform factuur in geval van annulering, aanbetaling wordt niet gerestitueerd en de cliënt heeft geen recht op een terugbetaling. In het geval dat het totale bedrag van verblijf is betaald, aan de cliënt worden teruggegeven 50% van het betaalde bedrag, indien de annulering is gemaakt schriftelijk binnen 45 dagen voor het verblijf. Voorschot kan niet worden terug betaald.
Indien de annulering werd gemaakt 45 dagen of minder voor zijn aankomst, het totale bedrag kan niet worden terug betaald aan de cliënt. Wij adviseren alle cliënten om zich te verzekeren tegen annulering.

In het geval dat de cliënt niet annuleren zijn reservering en niet verschijnen op de afgesproken datum op de gereserveerde accommodatie, reisbureau behoudt het recht te eisen van de cliënt het resterende bedrag noch te betalen.

13. Klacht

Alle informatie over de accommodatie faciliteiten zijn op de website van reisbureau en garandeert eigenaar van accommodatie . In het geval van een klacht, de cliënt is verplicht onmiddellijk aangeven klacht bij de eigenaar van accommodatie of partners van ons reisbureau of direct aan ons reisbureau. In het geval van terechte klacht zal reisbureau of eigenaar van accommodatie uiterste best doen om ervoor te zorgen dat zelfs tijdens het verblijf, klacht zo spoedig mogelijk worden verwijderd. Alle klachten moet door de cliënt schriftelijk indienen aan reisbureau niet later dan 3 maanden na laatste dag van zijn verblijf. Klachten die niet op tijd ingediend zullen zijn, worden niet in aanmerking genomen.

14. Persoonlijke gegevens

Reisbureau verklaart dat met persoonlijke gegevens van de cliënten, die zijn verband met haar activiteiten zal worden behandeld met overeenstemming van wet NR. 101/2000 Coll., zijn beschermd van persoonsgegevens.

15. Auteursrecht

Web pagina reisbureau Actieve Holiday is NIET voor de cliënt voor commercieel gebruik. Web pagina reisbureau Active Holiday kan bevatten links naar andere websites. Reisbureau Active Holiday is niet verantwoordelijk voor de inhoud, juistheid en informatie op privacybeleid van hun website.

16. Finale reglement

Combinatie van diensten van ons website wordt samengesteld alleen op basis van de individuele wensen van de cliënt en zijn niet in overeenstemming met de wet 159/99 Coll. aard van de reis. Met voltooiing van boeking, de cliënt is akkoord met deze Algemene Voorwaarden en met zijn handtekening bevestigt hij dat is akkoord met inhoud van overeengekomen diensten.

Mogelijke nietigheid van afzonderlijke bepalingen heeft geen invloed op de algemene geldigheid van de algemene voorwaarden en de bindende toepassing.

Algemene voorwaarden treden in werking op 1 november 2012.

Top
bestemmingen
Last
minute
Nieuwe
artikelen
Actieve
vakantie